White Time cursussen

White Time : UWTH = Universal White Time Healing

Dit is een manier om lichaam en geest te helen met een hoge Lichtfrequentie uit de 5e dimensie. Het is een “Nieuwe Trilling”, die onze eigen frequentie verhoogt en zal leiden naar een groter Kosmisch Bewustzijn.
In White Time is het verleden, heden en toekomst samengebracht in één tijdsunit. Als deze energie wordt gebruikt om te helen op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau, wordt heling aangeboden in het verleden, in het heden en in de toekomst.
UWTH, Universal White Time Healing, is een manier van helen, die past in deze tijd, waarin zelfs de aarde haar trilling drastisch verhoogt, net als bij veel mensen nu gebeurt.

Wie kan een White Time-cursus doen?
Iedereen vanaf 12 jaar die zich hiertoe intuïtief voelt aangetrokken.
Er is geen voorkennis voor nodig en je hoeft ook geen speciale gave te hebben.
Er bestaan 4 levels die je in je eigen tempo kunt volgen.

De cursus White Time Level I:

Deze cursus duurt 2 dagen van 10.00 – 17.00 uur. Je ontvangt 3 initiaties, waardoor je White Time (= Wit Licht met een hoge frequentie) kunt doorgeven via je handen aan jezelf, anderen, dieren en planten. Je leert ook het geven van afstands-behandelingen, een korte schouderbehandeling en 2 simpele manieren om chakra’s te balanceren en aura’s schoon te maken. Ook leer je de Golden Movement deel I, waardoor je een extra Krachtveld ter beschikking hebt om Helend mee te werken, of om b.v. edelstenen mee te reinigen en op te laden.

De cursus White Time Level II:

Deze cursus duurt 2 dagen van 10.00 – 17.00 uur. Je ontvangt 1 Upgrade en na de cursus nog 2 Upgrades. Je leert o.a. werken met een grotere Kracht: de White Divine Blessings of Light, waarmee je een batterij van Helend Licht in het lichaam kan plaatsen, de zgn. Lichtbuis, die wekenlang doorwerkt. Ook kun je hiermee een Beschermende Lichtmuur maken, om jezelf of om je huis heen en kun je er ook Helend mee werken en een ruimte er energetisch mee schoonmaken. Verder leer je hoe je jezelf en de ander totaal in balans kunt brengen, een extra techniek om chakra’s te balanceren en het energetisch reinigen van de longen en van het maag-darmstelsel. Ook leer je het sluiten van plekken waar energie weglekt, het toepassen van HEDO, speciale beschermingssymbolen en de Golden Movement deel II.

Level III en IV behoren tot de Hoge School van de White Time, die je kunt toepassen voor je persoonlijke groei, of voor het starten/uitbreiden van een eigen praktijk als White Time therapeut.

De cursus White Time Level III:

Deze cursus duurt 3 dagen van 10.00 – 17.30 uur. Je ontvangt 1 inwijding en na de cursus zijn er nog 2 Upgrades beschikbaar. Level III is de 1e klas van de Hoge School van de White Time, hetgeen ook gezien wordt als een beroepsopleiding. Het is een Innerlijke verrijking voor jezelf en je kunt er ook uitgebreid mee aan de slag met anderen.
Je leert werken met diverse symbolen voor o.a. een betere aarding, het aarden op afstand, het plaatsen van een Helende Lichtbuis op afstand en het via een symbool in balans brengen van de rechter- en linker lichaamshelft. Je leert een Helende behandeling geven m.b.v. geometrische vormen en Helende Kleuren en je leert de crystal-healing: een Heling m.b.v. edelstenen. Ook leer je een effectieve Aura-Healing te geven, door te werken in de hoogste (oudste) auralagen, om trauma’s uit het verleden te Helen. Je leert de basis-waarneming van aura’s; je leert scannen met je etherische vingers, met de hele hand en via je 3e oog. Ook leer je de Golden Movement deel III, waardoor je met behulp van de Golden Movement deel I, II en III er therapeutisch mee kan werken!

De cursus White Time Level IV:

Deze cursus duurt 5 dagen van 10.00 – 18.00 uur, (soms op 2 weekends: 2 x 2,5 dag. De tijden zijn dan op 1 middag, van 13.30 – 17.30 uur en de 2 dagen erna van 10.00 – 18.00 uur.)
Je ontvangt 1 inwijding en na de cursus zijn er nog Upgrades beschikbaar. Level IV is de 2e klas van de Hoge School van de White Time, hetgeen ook gezien wordt als het tweede deel van een beroepsopleiding. Je leert samenwerken met Gidsen, Engelen en andere Lichtwezens, en het gebruiken van je etherische vingers en je Energetische Vleugels; je leert werken met diverse Kosmische Steenleggingen, die je Kosmisch Bewustzijn vergroten; je leert nieuwe chakra’s en hoe je een chakra reinigt op het diepste niveau; je leert het verwijderen van negatieve verbindingen en energetische implantaten; je krijgt diverse Helende meditaties voor jezelf en de Aarde en voor Kosmische Inzichten; je leert Helingen te sturen naar grote groepen mensen, en het communiceren met de natuur; je leert Krachtvelden voor de natuur te maken, m.b.v. Lichtportals, Lichtplekken in de aarde en in water; ook ga je ervaren hoe je contact kan maken met het Wezen van bomen en dieren, om te ontdekken wat ze nodig hebben en dit ook energetisch te geven! Je leert het lichaam en de aura te scannen, de betekenis van kleuren in de aura en in het lichaam. We doen diverse buitenaardse meditaties, die als astrale reizen worden ervaren en we leren een ander deel II van de Golden Movement, waarmee je nog krachtiger therapeutisch kunt werken!

Level IV nazorg is in de vorm van een Cyclus van telkens 4 avonden, 1 x per maand. De groep versterkt elkaar in het steeds meer verfijnen van de frequentie, waarbij steeds meer wordt gevoeld, gezien en ervaren! Er zijn veel meditatieve reizen met bijzondere ervaringen. Alle oefeningen gaan mee op papier, om thuis verder uit te diepen. De investering in jezelf is € 80 per cyclus.

De White Time Level III en IV cursussen worden beschouwd als therapeutenopleiding en/of als boost in je eigen spirituele ontwikkeling. Voor data kijk op mijn agenda

Voor meer informatie mail [email protected]

Nazorg algemeen
Ben je dingen vergeten van de cursus of heb je weinig kunnen oefenen, dan kun je altijd een White Time cursus herhalen, waarbij je alles opnieuw kan ervaren.
Als je dit versneld wilt doen, kun je ook kiezen voor een White Time Vervolgcursus, waarbij het geleerde kort wordt herhaald en met verschillende oefeningen wordt de leerstof verdiept. Er wordt aandacht besteed aan een sneller en krachtiger aarden/loslaten, aan multidimensionaal Helen en aan een groter Bewustzijn, waarom bepaalde klachten/ziekten op je Pad komen en hoe ermee om te gaan.
Een Vervolg Cursus is meestal op een middag van 13.30 – 17.30 uur. Zie agenda.

Kosten:
Dit zijn investeringen in jezelf, die sinds 1-9-2014 onveranderd zijn!
Cursussen Level I t/m IV:
Level I € 310, Level II € 310, Level III € 620, Level IV € 995.
Dit is inclusief cursusmateriaal, certificaat en een oefenavond. Oefenavonden daarna zijn € 15 per avond. Vanaf Level II volgen een maand later nog extra inwijdingen, in de vorm van Upgrades.
Wil je Level I of II cursus privé doen, dan kan dit in overleg op doordeweekse dagen of tijdens de schoolvakanties en zijn de kosten € 70 extra, in totaal € 380.
Wil je Level III cursus privé doen, dan kan dit in overleg op doordeweekse dagen of tijdens de schoolvakanties en zijn de kosten € 100 extra, in totaal € 720.

Cursus Herhalen, dit kan in overleg en kost voor de Levels I en II: € 85.
Herhalen van Level III: € 150. Herhalen van Level IV: € 225.
Vervolgcursussen, waarbij de essentie van elke cursus wordt herhaald en verdiept in 1 middag van 4 uur!! Vervolg Cursussen: Level I € 35, Level II € 35, Level III: € 45. White Time IV Oefendag van 10.00 – 17.00 uur: € 67,50

White Time Esé teken

Esé

NIEUW: Opleiding tot leraar UWTH Level I.
Er zijn steeds meer Lichtwerkers die voelen dat ze White Time willen doorgeven via het zelf gaan geven van cursussen. 
De opleiding tot leraar Level I kan gevolgd worden door iedereen die ten minste Level II heeft gedaan. De opleiding duurt 3 dagen, waarna je zelfstandig deze cursus kan gaan geven. De opleidingskosten zijn aftrekbaar als je voor jezelf gaat beginnen of je eigen praktijk ermee wilt uitbreiden.
De investering in jezelf is € 3000.

Voel je je ‘geroepen’ om Leraar Level I te worden, om deze hoge frequentie van Licht te mogen doorgeven via cursussen, waarbij je zelf de inwijdingen geeft, stuur me dan een mail!

UPGRADES
Upgrades zijn extra inwijdingen die gemiddeld 1 maand na een cursus worden gegeven. Ze balanceren de hiervoor ontvangen Initiaties en bekrachtigen de White Time Flow.
Na Level II zijn dat de zgn. “250” + “550 Steps Upgrades”, (= 800 Steps = 800 uur White Time behandelingen), die samen in 1 inwijdingsritueel worden gegeven. Deze Upgrades maken je White Time Kanaal wijder en hebben een balancerende invloed.
Na Level III zijn dat de zgn. “Wider Funnel”, die na Level III je White Time Kanaal verbetert en verwijdt, + de “26-28 Steps Upgrading”, die een Opening aanbiedt voor Groei naar een Hoger Spiritueel Niveau. Ook deze 2 Upgrades worden samen in 1 inwijdingsritueel gegeven.
Na Level IV is dit de zgn. “10.000 Steps Upgrade”, die bekrachtigt, balanceert en Opent op een Hoger Niveau.

KINDER WHITE TIME:
Voor kinderen onder de 12 jaar zijn er speciale kindercursussen. Deze zullen plaatsvinden in een weekend of tijdens een schoolvakantie. Dit is voor de leeftijdsgroep van 7-12 jaar. De kosten bedragen € 200 voor een cursus kinder White Time.  Heeft je kind hiervoor interesse, laat het me dan weten! Met name Nieuwe Tijdskinderen hebben hier veel baat bij! Ook kinderen tussen 0 en 7 jaar kunnen via een initiatie een Beschermend Lichtveld om zich heen krijgen; dit is op aanvraag en kost € 50.

White Time De drie druppels

De drie druppels

Voor meer informatie mail [email protected] 

Reacties zijn gesloten.