Engelenweekend

ENGELENWEEKEND met Frequentieverhogende oefeningen
Het is een weekend-cursus van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Het doel van deze workshop is om beter contact te leren maken met de verschillende Energievelden van Gidsen en Engelen en om hier gebruik van te kunnen maken.
Je leert je bewust(er) openstellen voor en je afstemmen op de wereld van deze Lichtwezens, om deze Energie eerst beter te leren ontvangen en om ermee te leren communiceren.
Er zijn geleide meditaties en Meditatieve Stilte oefeningen, waarbij spontaan Openbarende ervaringen mogelijk zijn. Laat je verrassen!

Er is een stukje theorie over de verschillende frequenties van Engelen-Energie en we maken kennis met verschillende Aarts- en Beschermengelen, en Serafijn-Energie.
Ook leren we hoe deze Engelen ons kunnen helpen bij bv. beter aarden, beter Openstaan voor Hogere Energievelden, en/of om gehechtheden beter los te laten of voor een versterking bij Heling!

Je ontvangt hierbij ook Frequentie-verhogende oefeningen, om er thuis mee aan de slag te gaan! Deze oefeningen dragen bij aan een frequentieverhoging van de Aarde en de gehele mensheid, voor een Grote Shift in Bewustzijn. We doen samen vele praktijkoefeningen, die je in je cursusmateriaal meekrijgt.

Als je je aangetrokken voelt tot Engelen-energie en je wilt hier meer van weten en ervaren, geef je dan op via de Agenda; ik werk in Apeldoorn met kleine groepen van 3-6 mensen.

De investering in jezelf is voor dit weekend € 195, inclusief mooi cursusmateriaal.
Wil je dit Engelenweekend herhalen en is er plaats? Dan is je investering € 75.
Voor data: zie agenda!

Reacties zijn gesloten.