Iets over mijzelf

Rosalinde SeeligMijn naam is voluit Madeleine Rosalinde Seelig, geboren in Amsterdam en sinds 1975 woon ik in Apeldoorn. Mijn roepnaam is sinds 1989 Rosalinde.

Ik heb o.a. gewerkt als A-verpleegkundige. In 1987 deed ik Reiki I en II bij Inger Droog en gaf ik vanaf 1987 veel Reikibehandelingen. In 1991 werd ik in Amerika ingewijd tot Reikimaster door Paul Mitchell en gaf ik veel  Reiki-cursussen van Friesland tot Limburg, maar vooral in Apeldoorn.

In 1992 begon ik m’n eigen praktijk, die in januari 1994 officieel werd. Sindsdien heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan, o.a. in diverse meditatietechnieken, de Mer Ka Ba, Inner Heart Space, alle Avatartrainingen, Chakrahealing, Regressie, Innerlijk Kind werk, Emotioneel Lichaamswerk, Transformatietechnieken, Louise Hay, Jassentechniek, Engelenworkshops, Mer Ka Ba, Helende Reizen, Tachyon, etc.

Na 10 bloeiende en zeer drukke jaren met Reiki gewerkt te hebben, kreeg ik in 2001 een burn-out, waarna er het een en ander veranderde.

In 2004 kwam White Time op mijn weg, en deed ik tot mijn verbazing binnen 1,5 jaar de 4 Levels, werd ik in 2005 leraar Level I, II en III en ging ik in 2007 naar Zweden, waar ik door Channie West ben opgeleid tot leraar Level IV.
In 2011 heb ik mijn opleiding afgerond tot assistent Hoofdleraar Nederland (ass. Headteacher), om leraren te mogen opleiden in de White Time Level I.
Iedereen met Level I en II die als Teacher graag White Time wil doorgeven aan anderen, kan zich bij mij aanmelden voor een 3-daagse opleiding tot White Time leraar Level I. Je leert deze White Time cursus zelf te geven, waarbij mensen na de initiaties zichzelf en anderen kunnen behandelen met White Time en … het betekent ook een Stap voorwaarts op je eigen Pad van Groei!

Vanaf maart 2005 geef ik met veel plezier deze White Time cursussen, waarbij een hogere frequentie wordt ervaren dan Reiki. De toepassingen met White Time zijn heel uitgebreid en simpel en je kunt er je eigen praktijk mee opstarten of mee uitbreiden. Je eigen Bewustzijn wordt enorm verruimd: Kosmischer en Bewuster van meer werelden dan alleen deze 3e dimensie. We maken deel uit van iets veel Groters: in Eenheid, Licht en Liefde. Het is een ontwaken in een Groter Zijn. En dit gebeurt nu overal om ons heen!

De laatste jaren geef ik ook andere cursussen in Bewustwording, zoals Engelenworkshops, Chakra-opleidingen en sinds 2016 Atlantis Heling NU = Helen met de Kracht van Aandacht. De info vind je op de website.

Ik hoop je te mogen ontmoeten op 1 van de cursussen die ik geef, om samen steeds dieper te mogen Helen en onze frequenties te verhogen in dit wonderlijke Spel van de Schepping!

Ik ga er vanuit dat we in Wezen Alles al Weten en Alles Zijn!

Reacties zijn gesloten.