Korte Nieuwsbrief

Februari 2015

2015, een Nieuw Jaar met nieuwe kansen: laten we èlke dag Zien als Nieuw… door de dingen Bewust te doen en te kiezen voor zoveel mogelijk positief denken!

Ik heb een Nieuwe Cursus ontwikkeld, die in mei gaat starten. Het gaat over Helend werken (niet met je handen, maar) met de Kracht van de Geest! Ik start met een korte cursus van 2 dagen, waarbij je alle gereedschap krijgt aangereikt om hier zelfstandig mee te werken voor jezelf en/of voor een ander. Je oefent in anders waarnemen, Scannend Zien, Inzicht krijgen, Energetisch Schoonmaken en Heling aanbieden op alle niveaus. Hierbij speelt de Kracht van Aandacht een grote rol! Deze cursus is voor iedereen die al bezig is met een vorm van Helen en die dit nu via de Kracht van de Geest wil versterken. Zie info op www.spiritueelbewustzijn.nl of www.whitetime-apeldoorn.nl bij Helen met Geest-Kracht.

We zien steeds meer mensen Helende Energie, (bv. Reiki of White Time) niet alleen gebruiken om zich vitaler en gezonder te voelen, maar vooral om Bewust(er) te worden! Bewuster worden van waaròm we bepaalde levenslessen aantrekken en hoe we ervan kunnen leren, om het vervolgens een neutrale plek te geven òf te transformeren. Als onze Ware Oorsprong een vorm van LICHT is, dan zullen we allemaal hier naar terug keren. Iedereen die met een vorm van Helend Licht werkt, word ook wel een Lichtwerker genoemd. Zij geven zichzelf regelmatig(!) het Licht bv. Reiki of White Time, om zo zèlf steeds meer Licht te gaan uitstralen in deze wereld, waar het hard nodig lijkt! Op een gegeven moment gaat dat vanzelf en verander je van Lichtwerker in Lichtstraler!!

Maar… in ons dagelijks leven lijkt er een donkere wolk boven ons te hangen, die onze frequentie verlaagt, waardoor onze Aandacht steeds minder op het Licht is gericht en we geen tijd meer lijken te hebben voor Spirituele Bewustwording… kijk maar naar je eigen leven… 95 % van al je aandacht gaat vaak naar aardse zaken, zoals je huishouden, je werk, je uiterlijk, de TV, je computer, telefoon, IPad etc. Veel Lichtwerkers hadden de laatste jaren klachten/ziekten met een energetische oorsprong, die door artsen moeilijk geheeld konden worden.

WAT IS NODIG? WAKKER WORDEN!! Word wakker, wat wil je ècht? Maak een Keus en doe het!!! Maak tijd voor èchte contacten, maak tijd voor je eigen Heling op alle niveaus, maak tijd voor je diepste wezen door Stil te zijn… maak tijd voor Bewustwording! Word wakker!Steek je hoofd uit boven de grijze wolken en richt je weer op het Licht!

Ik zie de laatste tijd steeds meer cursisten die hun leraarschap slapend houden… hun frequentie is veel hoger dan ze laten zien en hun Innerlijk Leraarschap lijkt verstopt. Soms lijkt het een oude angst om weer tevoorschijn te komen als Leraar, omdat er oude pijn of schuldgevoelens kunnen zitten op het Meesterschap, dat dan wordt getriggerd. Mijn focus gaat vanaf dit jaar om het helpen wakker worden van leraren, die zich nu nog ‘slapend’ houden: wat heb jij nodig om Wakker te worden? Voel en Vertrouw je Intuïtie!

Laten we allemaal ons hoofd voorbij de grijze wolk steken en weer ons Pad naar het Licht vervolgen! Ik hoop jullie weer een keer te mogen ontmoeten bij 1 van mijn cursussen!

Lieve groet van Rosalinde

SEPTEMBER  2014

Rosalinde heeft een diepe transformatie ondergaan tijdens haar Time Out.
Haar Nieuwe Inzichten en Energie deelt ze in al haar cursussen.
Vanaf januari 2015 zullen er veel veranderingen zijn.
Er komen nieuwe korte cursussen bij en er zullen cursussen verdwijnen.

NIEUW zijn:
de VERVOLG-CURSUSSEN in Reiki en White Time
de Opleiding tot REIKIMASTER
de Opleiding tot WHITE TIME LERAAR Level I
de Opleiding tot LERAAR CHAKRA-CURSUS/OPLEIDING
de Opleiding tot lesgeven in de Mer Ka Ba Meditatie-techniek

Er is in deze tijd steeds meer behoefte aan lesgevende Lichtwerkers, om de mens zelfstandig zichzelf (en de wereld om hen heen) Liefdevol Bewust(er) te maken en te Helen.
Neem contact met me op als je interesse hebt in het zelf geven van bovengenoemde cursussen.

ZOMER  2014

Op 30 april, de dag dat lieve vriend Allard overleed en ik intens verdrietig was, ontstond er nieuw leven in de plantenbak op mijn balkon: een duif kroop uit haar ei!
Vol verwondering werd ik mij toen bewust van een Transformatie in mijzelf: een nieuw Begin (Geboorte) na een gevoel van Sterven, tijdens een lange en eenzame Time Out (zie nieuwsbrief hieronder).
Ik volgde van heel dichtbij het 3 weken lange voeren door pa en ma duif en zag de 2 jongen groeien en uitvliegen.

Ook voor mij was het tijd om “uit te vliegen”! Uit een veilig en vertrouwd patroon, van ‘overleven’ naar LEVEN! En nu mezelf meer tijd gaan gunnen, voor mezelf!! (zonder me schuldig te voelen! Oh, wat heerlijk!)

Ik heb m’n leven lang hard gewerkt, ben altijd dienstbaar geweest en kon vaak moeilijk “nee” zeggen. Dit gaf op den duur spanning in mijn lichaam, dat weer tot klachten leidde, waar de heren doktoren niet veel aan konden doen.
Klachten en ziekten kunnen ook Levenslessen inhouden, als je ze maar wilt zien! Vaak willen we een klacht alleen maar weg hebben!
Bij mij mocht het roer helemaal om! Moet hier nog wel aan wennen, dat ik nu vaker voor mezelf kies en beter m’n Hart/Gevoel volg in wat goed of niet goed voor me is!
Voor Allard brand ik elke dag een Lichtje en Weet dat we ergens allemaal EEN zijn in het Grote Licht, waar we allemaal naar terugkeren, hoe je dit ook mag noemen.

Na een jarenlange auto-immuunziekte, ontstaan na een ernstige hondenbeet, met heel veel klachten, waarbij medicijnen en alle geleerde technieken niets leken te helpen, heb ik eindelijk een Heling mogen ontvangen. Iemand die mijn Huis en Aura kon Zuiveren van hoog-frequente vervuilende ‘stoorzenders’, waar ik overgevoelig voor was en waar mijn lichaam met ziekte/klachten op reageerde. Ik voel me zo blij en dankbaar dat ik eindelijk weer in m’n Flow of Life zit en m’n Hart weer volg, en m’n ‘valkuilen’ beter leer zien. Alsof ik met andere ogen nu naar ‘de Wereld’ kijk! De ‘Wereld’, die alleen maar een reflectie is van MIJ!!!

Op dit moment (juli) zit ik midden in het veranderen van mijn cursus-aanbod vanaf september 2014.
In m’n agenda (zie aldaar) staat al dat er cursussen gaan verdwijnen, en dat er korte cursussen bijkomen.
Er komen Reiki I en II VERVOLG-CURSUSSEN, zo ook voor White Time I/II en III.
Ook ben ik een totaal Nieuwe cursus aan het ontwikkelen, over het integreren van dualiteit en hoe je zowel fijne als nare ervaringen een plek in jeZelf kan geven. Met een Krachtig Helend en verLichtend effect!

Ik ga (oud-cursisten) opleiden tot LERAAR, voor een ieder die van binnenuit voelt dat dit een volgende Stap is in jouw Leven!
Er is namelijk steeds meer behoefte aan Lichtwerkers die niet alleen behandelen, maar die ook lesgeven om anderen te leren hoe ze zichzelf kunnen behandelen met Licht-Energie, zoals bv. met Reiki, White Time of Chakra-Healing.
Als je al mensen zo hebt behandeld, kun je als leraar nu ook zelf hierin lesgeven, zodat jouw as. cursisten zichzelf kunnen behandelen en niet meer afhankelijk zijn van een therapeut!

Ik start in 2015 met LERAAR-OPLEIDINGEN tot:

REIKIMASTER: je mag dan lesgeven in de 1e en 2e graad Reikicursussen
WHITE-TIME LERAAR: je mag dan les geven in White Time Level I
LERAAR CHAKRA-HEALING: je mag dan lesgeven in Chakra-Healing
LERAAR MER KA BA MEDITATIE-TECHNIEK:je mag dan de specifieke Mer Ka Ba Meditatie techniek doorgeven aan anderen.

Bij alle leraar-opleidingen ontvang je cursusmateriaal voor je cursisten en apart materiaal voor jou als leraar. (uitgebreide info volgt)
De kosten voor de leraar-opleidingen kunnen worden afgetrokken van de belasting. Je kunt er je eigen praktijk mee opstarten of mee uitbreiden!

Voel je dat het nu jouw Tijd is voor deze volgende Stap, om op jouw manier je Kennis en Ervaring door te geven in een cursus, neem dan contact met me op.
In overleg wordt dan een datum afgesproken.

Deze nieuwsbrief is nog niet volledig, al zit in dit woord wel een mooie dualiteit:
VOL en LEEG.

Ik wens een ieder een mooie, relaxte en zonnige Zomer toe, van buiten en van binnen!

Transformatie fase 2013-2014

Ieder mens krijgt (pijnlijke) ervaringen in het leven, die je kunnen ‘dwingen’ om het roer om te gooien! Om een andere koers te gaan varen!
Ik heb ruim 22 jaar heel veel cursussen gegeven en ook zelf ervaren, waardoor ik lessen heb gekregen die soms confronterende inzichten gaven.
Je denkt op de Goede Weg te zijn en je ontdekt steeds meer interessante onderwerpen, die je verder wilt uitdiepen…

En ineens stroomt het niet meer als ‘vanouds’… er komen steeds meer hindernissen die je maar niet weg krijgt, of leert accepteren…
Je zoekt alle oplossingen in jezelf, je mediteert erop, past alle geleerde technieken toe en toch lijkt er niet iets te veranderen…
Ik kreeg zoveel op mijn Pad, dat ik totaal was uitgeput en met lichamelijke klachten zat, die niet reageerden op medicijnen en de vele soorten Healingen die ik mocht ontvangen…
Hoe nu verder?

Mijn  proces ging steeds meer lijken op een “sterven voor je sterft”…
Een ultiem loslaten van alle gehechtheden… van alle controle… van alle oude gewoonten en patronen…
Van al het vechten… al het overleven… het flink zijn en altijd maar doorgaan…
Van het beter willen worden… van alle achtergronden willen begrijpen… waarom ik dit allemaal aantrek… de blinde vlek in mezelf ontdekken… werkelijk gaan ZIEN…

En nu? LOSLATEN is zo’n veel gebruikt woord, maar wat betekent het om dit werkelijk te gaan ervaren?
Om door alle illusies je eigen Innerlijke Waarheid te vinden?
Om te gaan van OVERLEVEN naar LEVEN!
Om te gaan van hard werken naar moeiteloos stromen…
Van controle naar Overgave…
Van altijd anderen willen helpen, naar mezelf helpen…
Van m’n aandacht naar buiten richten, naar m’n aandacht naar binnen richten…
Van m’n plicht vervullen, naar een Liefdevol ZIJN… alleen maar ZIJN…
Puur, van binnenuit meZelf zijn en dit spontaan laten gebeuren, zonder in te grijpen, zonder controle, zonder plan!!!

Ik ervaar het als een ‘sterven voor je sterft’ en vind het een afschuwelijke en zware fase, alsof ik nu in een cocon ga, om de tijd te nemen om er als een soort vlinder uit te komen…
En hoe dat gaat en wanneer en hoe ik eruit ga komen, dat ga ik ontdekken.

Daarom heb ik een Time Out genomen tot 1 mei 2014 en zullen er daarna veel dingen anders gaan… het roer mag om!

Ik wens ons allemaal voor 2014 een ontdekken van ons Vrije Zijn toe, met de natuurlijke stroom die daarop volgt, waarbij alles makkelijker en Liefdevoller en Vrijer in ons leven mag ZIJN!

Tot ziens en veel lieve groetjes van Rosalinde

Op 10 juni 2011 heb ik mijn opleiding tot leraar White Time voor kinderen, afgerond bij Ine Suiker; zij is Headteacher van de White Time voor Nederland.
Het is voor mij heel speciaal om nu les te mogen geven aan (Nieuwe Tijds) kinderen tussen de 7-12 jaar, die een speciale kindercursus krijgen met aangepaste symbolen, waarmee ze mogen gaan werken en ze ontvangen 2 aangepaste initiaties! Zie verder bij agenda voor een datum!

Ook babies kunnen nu bij mij een initiatie ontvangen als een Beschermend Lichtveld om hen heen, net als peuters tussen de 1 en 6 jaar. Vanaf 6 à 7 -12 jaar kunnen kinderen nu dus een Kinder Cursus bij mij volgen in een weekend of in een schoolvacantie. De sessies zijn korter en ze mogen er op hun eigen manier mee werken. De kosten zijn € 200, incl. 21 % btw, cursusmateriaal en diploma. Kinderen onder de 6 jaar kunnen via een speciale initiatie een Beschermend Lichtveld om zich heen krijgen; de kosten hiervoor zijn € 50.
Heb je hiervoor interesse, neem dan contact met me op!

Rosalinde Seelig en Ine Suiker

Rosalinde en Ine Suiker

19 Augustus 2011 ben ik door Ine opgeleid tot ASS. HEADTEACHER, zodat ik mensen mag opleiden tot leraar in de White Time Level I. Heb je zelf Level I en II gedaan en heb je interesse om deze 3-daagse opleiding tot leraar bij mij te doen, neem dan contact met me op.

Reacties zijn gesloten.