Atlantis Heling NU, cursus info

De cursus bestaat uit 3 Levels, waarbij je gerichte Kracht van Aandacht creërend leert toepassen, zonder externe hulpmiddelen! Je leert energetisch scannen, reinigen en Helende Energie sturen naar alle klachten die bestaan. Het effect is direct voelbaar.

Level I cursus
Deze duurt 3 dagen van 10.00 – ± 17.00 uur (vaak in een weekend + 1 dag in het weekend erop)
Je leert bijna alle voorkomende klachten/ziektes/blokkades te behandelen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Per klacht duurt zo’n behandeling tussen de 10 en 30 minuten.
Je krijgt uitgebreid cursusmateriaal mee om er thuis verder mee aan de slag te gaan. Je kunt het gebruiken voor jezelf en je naasten, of er je praktijk mee beginnen of mee uitbreiden! Het is een prachtig extra gereedschap om mee te werken, naast alle andere geneeswijzen die bestaan!

Level II cursus

Deze cursus duurt 3 dagen van 10.00 – ± 17.00 uur (vaak in een weekend + 1 dag in het weekend erop)
Je leert het gebruiken van extra Beschermende Energie en hoe je je eigen Kracht kunt versterken. Verder leer je hoe je onbekende vervuiling, blokkades en negatieve beïnvloedingen kunt herkennen en weghalen. Ook krijg je informatie over niet-zichtbare vervuiling, zoals entiteiten, negatief magische krachten, vervloekingen, oude programma’s, imprints, verbindingen, buitenaardse vervuiling etc. etc.
De behandelingen uit Level I leer je nu binnen 1 minuut te doen!

Kosten

Level I  is 3 dagen en de investering in jezelf is: € 350.
Level II is 3 dagen en de investering in jezelf is: € 350.

Level III

Dit is een Kosmisch Level en is nog in de maak!

Hierbij richten we ons op de Grid, een Matrix (netwerk) van Energielijnen waar ons grotere zelf deel van uitmaakt.

ATLANTIS HELING NU op 9 + 10 + 16 juni 2023

3-daagse cursus in het leren Helen met de Kracht van Aandacht en Intentie!

Voor Atlantis waren er de Lemuriërs: hoog sensitieve wezens met een 5e dimensie lichaam. In hun lichaam waren toen alleen de bovenste vier chakra’s actief en alle wezens creëerden Liefdevol vanuit hun Hart!

De Atlantiërs, die vlak na hen kwamen en lange tijd gelijktijdig met de Lemuriërs leefden, gingen steeds minder vanuit hun Hart leven en verlaagden zo hun frequentie tot een 3e dimensie lichaam met 7 hoofdchakra’s, net als wij. Kennis werd macht en dit leidde tot controle en onderdrukking. De Hogere Kennis werd misbruikt en leidde uiteindelijk tot de ondergang van Atlantis!

Ik geloof dat in ieder mens de herinnering aanwezig is van alle Kennis, Kracht en Wijsheid en van alle Goddelijke kwaliteiten en vaardigheden! Volgens de bijbel is de mens geschapen naar Zijn Beeld en Gelijkenis! De Poort hier naartoe is Onvoorwaardelijke Liefde!!! Creëren vanuit Liefde! Wil je dit weer gaan ervaren?

Vraag jezelf dan of je werkelijk (weer) wilt gaan leven vanuit Liefde en Wijsheid, vanuit je Hart! Of leef je liever vanuit aards verlangen: naar geld, naar mooie spullen, naar luxe etc. Er is niets mis mee om dingen te willen hebben, als er maar een gevoel van Liefde bij wordt ervaren! Maar de Mens kan zoveel meer met deze Liefdevolle Kracht!

In de pure tijd van Atlantis leefde de mens vanuit Liefde en Harmonie en werd (en wordt er nu nog steeds) gewerkt met bv. de Ankh, met kristallen en met diverse remedies (druppels of sprays).
Eén van de hoogste vormen van Heling werkte echter zonder hulpmiddelen en zonder Inwijdingen. Als voorbereiding werd vaak de Stille Meditatie gebruikt, om met Stille Aandacht te leren focussen/creëren.

In o.a. Nederland wonen erg veel oude zielen die zich dit herinneren. Het zijn vaak Lichtwerkers die anderen helpen, maar zelf ook verder willen op hun pad van Bewuste Heling! Dan komen er vaak beproevingen op je Pad, die je haast dwingen om anders te gaan kijken, anders te gaan werken aan je eigen Heling! (Heel wording!) Kies je voor je eigen Innerlijke Goddelijke Kracht om daarmee vanuit Liefde te gaan werken, of werk je liever indirect aan jezelf? Alle hulpmiddelen zijn goed, tot je ze niet meer nodig hebt!

Atlantis Heling Nu herinnert je aan je eigen creërend vermogen en leidt je stap voor stap naar je einddoel! Het is een innerlijk besluit om Liefdevol (opnieuw?) te leren werken met de Scheppende Kracht van Aandacht!!!
Vroeger noemde ik het ‘Helen met de Kracht van Aandacht‘, totdat ik ontdekte dat dit in Atlantis al werd onderwezen als een van de hoogste vormen van Heling, van Heel worden.
Daarbij werd alleen gewerkt met de Innerlijke Kracht van Liefdevolle Aandacht!

Ook nu willen steeds meer mensen leven (en helen) vanuit een Hoger Bewustzijn, vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Maar laten we eerlijk zijn: leven wij NU wel vanuit ons Hart? Vanuit onbaatzuchtig Liefde? Ben je bereid hier open voor te staan? Geloof je dat je Innerlijk grote creërende Krachten hebt, die je kunt leren toepassen voor Heling? Misschien herinner je je onbewust deze Kracht van Atlantis, maar nu Liefdevol toegepast in het NU: Atlantis Heling NU!

Het vraagt wel om Toewijding en Aandacht en Volharding op je Pad.

Kun je goed je Aandacht richten en heb je een klik met of verlangen naar deze ‘oude’ vorm van Heling, zonder externe hulpmiddelen?
Kijk dan bij Agenda wanneer je wilt meedoen.

Reacties zijn gesloten.