Wake Up Your Lightbody: je Mer Ka Ba

Activeer je grootste Lichtlichaam, je Mer Ka Ba, en leer dit doen in één dag, i.p.v. in een lang weekend.  Omdat er interesse bestaat om met name de techniek te leren hoe je deze meditatie bewust doet, ter voorbereiding op het opstarten van je Mer Ka Ba, geef ik deze cursus in 1 dag van 10.00 – 17.30 uur. Klik voor data op agenda.

We beginnen met het reinigen van de omringende energievelden op multidimensionaal niveau. Dan gaan we stap voor stap een activatie opbouwen van het grootste Lichtveld om de mens heen, dat bij de meesten slapend aanwezig is! In het oude Egypte noemen ze dit de Mer Ka Ba, waar in de Atlantistijd mee is gewerkt.
Het doel van deze ervaringscursus is het reinigen van je elektromagnetische velden, het leren van de Prana-ademhaling en de Unitybreath, die je in contact brengen met het Christusbewustzijn, waarna je leert een begin te maken met de activering van je grootste Lichtlichaam, in oud-Egyptisch je Mer Ka Ba.

Da Vinci SterTetraeder

We gebruiken hierbij bewuste ademhalingsoefeningen met Stilte-momenten en visualisatieoefeningen, gekoppeld aan mudra’s: bepaalde handhoudingen, die een reinigende en activerende werking hebben. In een speciale meditatie leidt dit tot activering van de Mer Ka Ba, ons grootste Lichtlichaam, wat ons verbindt met Alles wat IS! Dit wordt gezien als een ONTWAKEN!

Het zal ons helpen om terug te keren naar onze oorspronkelijke, Hoogste Staat van Bewustzijn. Alleen vanuit onvoorwaardelijke Liefde wordt de Mer Ka Ba weer een Levend Lichtveld. Door deze meditatieve activering, samen met een bewuste ademhalingstechniek, en door dit regelmatig bewust (ook thuis) te doen, zul je de activatie van je Mer Ka Ba steeds sterker gaan ervaren en in meditatieve Stilte-momenten tijdens en na deze activatie, vele bewustzijnsverruimende ervaringen opdoen!

Voorbereiding op deze cursus: leg je handen op je buik en oefen in het gedurende 4-5 seconden inademen, dan gedurende 4-5 seconden uitademen, om dan een adempauze te maken van 4-5 seconden (niet ademen) om vervolgens weer in 4-5 seconden in te ademen, etc. etc. Doe dit een paar minuten en voel dat het Rust geeft! Herhaal ditzelfde nu met 6-7 seconden per in- en uitademing!

Je kunt erover lezen in het boek van Drunvalo Melchizedek: de Geometrie van de Schepping deel I.

Deze Meditatieve cursus wordt op 1 dag gegeven, van 10.00 – 17.30 uur.
De investering in jezelf is € 111, incl. 21 % btw en cursusmateriaal. Heb je deze (oorspronkelijk langweekend) cursus al een keer bij mij gedaan, dan kun je deze dag ook als herhaling meedoen; de investering in jezelf is dan € 40. 
Alle kennis en ervaring worden stap voor stap weer opgefrist, en verdiept! Je ervaart vaak veel meer op een Herhalingsdag! Klik voor deelname op agenda.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.